Klädbytardag på borgen

Vi vet alla hur det är. Längst in i garderoben ligger plaggen som vi äger, men aldrig tar på oss. De är kanske för små, för stora, fel form, fel färg, eller kanske är vi helt enkelt bara trötta på dem. Men även om de inte faller dig i smaken längre så kan någon annan uppskatta dem. Att återanvända är både miljövänligt och billigt.

 

När? Onsdagen den 9/2 klockan 21.00. Inlämning av grejer från klockan 20.00

 

Var? I sällskapsrummet på fyran

 

Hur? Det hela är mycket enkelt. För att visa hur enkelt det är kommer här en enkel beskrivning i tre steg på vad du behöver göra och hur det hela går till.

 

1)     Ta dig en titt i garderoben. Plocka ut sådant du aldrig använder och kan tänka dig att skänka till bättre behövande kompisar

2)     Ta med dina hela och rena vardagsplagg, träningskläder och skor till sällskapsrummet den nionde februari.

3)     Dags att byta. Hade du med dig tre saker, får du ta med dig max tre saker tillbaka. Hittar du inte lika mycket som du tagit med så är det ju ingen förlust eftersom du ändå inte använde det du skänkte!

“One mans trash is another mans treasure”

 

Vill du vara med men har inga ägodelar du kan tänka dig att avstå från?

Inga problem. När de som lämnat in någonting tagit vad de vill ha är det fritt fram att plocka av resterande saker. Det som ingen på borgen vill använda kommer att skänkas till Myrorna eller liknande.

 

Ta chansen att förnya din garderob lite och samtidigt göra en insats för miljön. Vem vet, kanske kan tröjan som du hittade på REA förra året som är supersnygg, men inte på dig, få ett nytt hem.

 

Sharing is Caring!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0